Kuponline
LOGIN REGISTRACIJA Facebook prijava
  • Eduka Centar - individualna nastava
  • Kanu Rasta - rafting na Kupi
  • FOTO Digifil.net
  • Toptours - noćni Gardaland
  • Foto Badrov - slike za dokumente

Eduka Centar - individualna nastava


Iskoristite 50% popusta i upišite 10 sati individualne nastave engleskog jezika koja će u potpunosti biti prilagođena Vašim interesima!
Eduka Centar - individualna nastava

Kanu Rasta - rafting na Kupi


Uživajte u uvalama i slapovima Kupe uz rafting u trajanju od tri sata i provedite uzbudljiv dan za 120kn po osobi!
Kanu Rasta - rafting na Kupi

FOTO Digifil.net


Oblikujte vlastite fotoknjige i to na vlastitom računalu u toplini svog doma! Upišite kuponski kod i ostvarite 50% popusta na fotoknjigu s tvrdim koricama!
FOTO Digifil.net

Toptours - noćni Gardaland


Plavi tornado, Magična planina, Atlantida, Colorado, X-raptor i to u noćnom izdanju! Izlet na noćni Gardaland platite samo 215kn i uživajte u avanturi!
Toptours - noćni Gardaland

Foto Badrov - slike za dokumente


Iskoristite kupon za 50% popusta na fotografije za dokumente i platite ih samo 25,00 kn! Kupon se odnosi na fotografije za sve vrste dokumenata!
Foto Badrov - slike za dokumente
 


Kuponline - novosti

Besplatan softver za CD i DVD medije

Besplatan softver za CD i DVD medije
Download.hr, prvi hrvatski download portal, je u suradnji s proizvođačem popularnih softverskih proizvoda, tvrtkom Ashampoo, kreirao posebnu promotivnu ponudu u kojoj do kraja 5. mjeseca svojim posjetiteljima nudi licencu za program Ashampoo Burning Studio 2012 posve besplatno bez vremenskog ograničenja.

Ashampoo Burning Studio 2012 je jedan od najboljih program za snimanje i kopiranje CD, DVD i Blu-Ray medija s podrškom za HD sadržaj. Program nudi i mnoštvo drugih mogućnosti kao što je kreiranje omota za CD i DVD medije, brisanje optičkih medija, kopiranje glazbe sa CD-a, kreiranje i ugradnju izbornika u video sadržaj itd.

Program komercijalne vrijednosti 50$ u promotivnoj ponudi možete preuzeti posve besplatno na ovom linku: http://hr.download.hr/program-ashampoo-burning-studio-2012.html

Ovo je prva akcija ovakve vrste na portalu Download.hr te ističu da se nadaju novim promotivnim ponudama sličnog karaktera.

Komentari:
Pretraga na karti


×
Tvoja email adresa:
Odaberi najbliži grad: